Frokost, Kosthold, Lavkarbo, Mat

Hjemmelagde knekkebrød ala Cecilia Folkesson.

Disse knekkebrødene lagde jeg i går, de er inspirert av oppskriften til Cecilia Folkesson og link til siden hennes finner du her.

Oppskriften var såre enkel og bestod av:

  • 1 dl. linfrø
  • 1 dl. solsikkekjerner
  • 1 dl hakkede mandler/valnøtter
  • 1 ss fiberhusk
  • 2.5 dl kokt vann
  • 0.5 dl kokosfett

Sett ovnen på 150 grader, i mens blander du det tørre og koker vann som helles på kokosfettet. Så blander du alt og lar stå i ti minutter før du har det på et brett (tynt lag) og steker i 45 minutter. La stå i ovnen på ettervarme ca. en time.

Så er det bare å nyte! Jeg syns disse knekkebrødene ble utrolig gode, hva med ruccola, cottage cheese og avokado på?

IMG_5560

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.