Bakst, Dessert, Diabetikermat, Kosthold, Mat

Hjemmelagd sukkerfri marsipan!

Sukkerfri marsipan hender det jeg lager når jeg har veldig lyst på marsipan, det er kjempeenkelt å lage, er proteinrikt og kan varieres i det uendelige! Jeg tenkte jeg skulle lage litt forskjellige varianter frem til jul, her er de tre første.

Du trenger:

Mandelmel, eggehviter, sukrinmelis, sukrin gold (kan sløyfes, men gir marsipanen det lille ekstra) og mandelessens.

IMG_5602

Bland til en konsistens som gjør at den er håndterbar…  Da kan du sette den i kjøleskapet en stund for så å forme den, smaksette og pynte den!

IMG_5640

Ikke spesielt kreativt denne gangen, men det er mørk sjokolade, valnøtter og en med daddel uten stein i! Utrolig godt, og smaker mer usunt enn det er! Utmerket sunn snacks nå frem til jul når sukkerfristelsene er over alt!

Advertisements

2 thoughts on “Hjemmelagd sukkerfri marsipan!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.