Bakst, Dessert, Mat

Muffins med en grønn ingrediens.

Det høres kanskje ikke så fristende ut, men jeg kan love at det er både sunt og godt!

IMG_6820

Den grønne ingrediensen er nemlig avokado! Frukten avokado er veldig sunn, den er proppfull av sunt fett, E, K, B og C-vitaminer! Den inneholder 60 % mer kalium enn bananer og inneholder folsyre, pantotensyre, magnesium, kobber, nikotinsyre, jern og sink. Ingen grunn til å ikke spise superfrukten altså.

Oppskriften og fremgangsmåten er enkel:

3/4 av en stor avocado

2 egg

3 ss sukrin+/sukrin gold

1 ss smeltet cocosa

1 scoop sjokoladeprotein eller mandel/kokosmel

1 ss bakekakao

1 ts bakepulver

litt havsalt

Mos alt sammen, gjerne med stavmikser om du har, min er for tiden ødelagt…

IMG_6817

Smak gjerne til røren med søtt før du steker de i muffinsformer på 180 grader i 20-25 minutter.

IMG_6818

Glasur lager du enkelt av resten av avokadoen, like mye Philadelphia som avokado, blander det og smaker til med kakao og sukrin gold.

IMG_6819

Anbefales på det sterkeste!

Advertisements

2 thoughts on “Muffins med en grønn ingrediens.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.