Bakst, Dessert, Mat

Mandelkake uten sukker!

Her er en liten godbit til dere, nemlig sukkerfri mandelkake! Den er gluten- og sukkerfri, proteinrik, saftig og smaker marsipan i kakeform!

IMG_7032

Bland 60 g smeltet smør, 4 egg, 4 ss sukrin+, 4 ss sukrin gold, 2 dl styrkmelk, 2 dl mandelmel, 4 ss kokosmel, 2 ss fiberhusk, 2 ts bakepulver, litt vaniljefrø/pulver og noen dråper mandelaroma i en bolle og ha i en form. Sett i ovnen på 175 grader i ca 20 minutter.

Glasuren lager du lett av Philadelphia light, litt sitronsaft og sukrinmelis!

IMG_7034

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.