Drinker, Høytider, Jul

Hel-Italiensk julegave!

Jeg må bare si det med en gang, jeg er forelsket. I en Italiener, han er utrolig kjekk og velformet, søt, kompleks og sjarmerende og jeg kan kose meg bed han alene og sammen med gode venner. Det er selvfølgelig Disaronno Amaretto jeg snakker om, i Versace Limited Edition! (Hvis du vil sikre deg en slik flaske før den kommer i ordinært salg 1.januar må du snakke med ditt lokale vinmonopol som kan bestille den for deg)

IMG_7238

Disaronno har fått et nytt glamorøst utseende, designet av det lukseriøse motehuset Versace. Den slående flasken er drapert i lyseblått med et flott gullmotiv, inspirasjonen kommer fra Versaces Home Collection. For andre år på rad er Disaronno stolte over å samarbeide med en av verdens mest anerkjente motehus. Dette er en gyllen mulighet til å samle på glamorøse flasker med Disaronno Amaretto, kledd i nye drakter! Den perfekte julegaven for den som elsker mote og glamor.

Ikke bare er det en fantastisk fin flaske men prosjektet støtter den også veldedige organisasjonen ” fashion for developement”, sponset av FN. Disaronno vil donere en del av inntektene til utviklingen av dette unike prosjektet i Afrika. En flaske du kan kjøpe med god samvittighet altså!

IMG_7240

Har du ikke oppdaget denne likøren som har historie helt tilbake til 1500-tallet anbefaler jeg at du prøver den på det sterkeste. Jeg har vært glad i Amaretto siden min første Italiatur i 2011, den søte marsipansmaken er perfekt både alene og til å bruke i drink, tenkte jeg skulle dele en oppskrift jeg liker godt med dere:

  • 2 deler amaretto
  • 2 deler valgfri whisky
  • 2 deler eplejuice
  • 1 del vodka
  • 1/2 del sitron/lime

Ha alle ingrediensene i en shaker med is og server i et lavt glass!

IMG_7241

En god og varmende drikk selv med is men kan også varmes opp som toddy.

1 thought on “Hel-Italiensk julegave!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.