Kosthold, Mat, Må det være så avansert?, mellommåltid, Sunnere hverdagsvalg

Sunn studiesnack!

Andre enn meg som føler seg som en evig student? Jeg tok eksamen i Optimal Trening og Ernæring 13. Oktober og dagen etter var jeg godt i gang med Psykisk Helsearbeid med første eksamen 1. Desember. Jeg syns det blir veldig mye tid stillesittende, særlig når veilederjobben jeg har i tillegg innebærer å sitte på kontor. Det er lett for å bli litt kjedespising/motivasjonsspising/energikickspising, hva enn du kaller det når du jobber og studerer hjemme og småspiser en del, da er det greit å ha noen sunne alternativer på lur så kiloene ikke kommer snikende!

IMG_7290

Agurkskiver med ost og skinke! Ikke mange kaloriene og en del proteiner og fett for langvarig energi. Man stikker enkelt ut ost og skinke med et shotglass eller lignende og danderer på agurk.

IMG_7289

Her er det bare å bruke fantasien, hva med leverpostei, ost og kaviar, smøreost… Maten varer lenge og man slipper blodsukkersvingningene man får av brødmat! Anbefaler også å ta et avbrekk i hjemmejobb /studier med en lang gåtur hver dag, det gjør godt for hode og kropp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.