Italia, Lunsj, Mat, Musserende, Vin, Vintips

Luksuslunsj med en nydelig prosecco til!

Jeg klarte ikke å dy meg, selv om det er fokus på pinnekjøtt, ribbe, riskrem, rakefisk og lefse så måtte jeg ha en skikkelig “Mona-lunsj” nå i førjulstida, noe av det beste jeg vet er når jeg har tid til å lage en slik lunsj på en lørdag.

IMG_7369

Mange forskjellige oster, dadler med forskjellig fyll, skinker og salamier samt frukt, nøtter og bær. Flere timer med plukking og nyting med andre ord. Men selvfølgelig blir det hele enda bedre av en god vin til, jeg hadde Rafinelli Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore stående.

IMG_7365

Det som slår meg er at dette er en utrolig fruktig prosecco, den har en veldig god aroma av pære og blomster samtidig som man kjenner sitrus. Smaken syns jeg er utrolig deilig, jeg kjenner at jeg har savnet en skikkelig prosecco som er litt søtladen (men ikke søt). Den er ren i smaken, og har samme smakstoner som i aromaen med et godt pærepreg. En flott vin!

Dette er en vin som ligger i testutvalget, jeg anbefaler på sterkeste at dere prøver den, jeg syns den var utrolig god og gjerne en prosecco de tar inn fast, en perfekt musserende vin å ha liggende som ikke koster skjorta.

IMG_7373

Ha en fin førjulstid videre!

Produktet er tilsendt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.