Høytider, Nyttår

Ha et godt nytt år!

Da står vi på tampen til et nytt år med blanke ark, tid for ettertanke og tid for å tenke fremover.

Takk til alle vininteresserte lesere som vil lese vinanmeldelser, vintips og annet rabbel jeg har å komme med innen vinverdenen, takk til vinimportørene som fortsetter å importere fantastisk vin og gjerne deler både nyheter og gamle kjenninger med meg, takk til de som er interessert i sunnere bakst og inspirerer til å lage mer blodsukkervennlig godis, takk til de som syns luksuslunsjer og ost og kjøtt er moro å lese om for 100`de gang, takk til de som egentlig bare vil lese om trening men som allikevel skroller gjennom mange urelaterte innlegg. Ikke minst tusen takk til alle som legger igjen en kommentar, det setter jeg pris på!

nyttår

Hvordan skal 2015 bli? Det er opp til deg. Vi som bor i Norge har heldigvis stor innvirkning på livet vårt, vi bestemmer i stor grad hvor vi skal jobbe, hvordan vi skal ha det hjemme, hva vi gjør på fritiden… Et tips fra meg: trives du ikke med din nåværende situasjon; forandre det. Vi lever bare en gang, nyt det. Ting som har skjedd tidligere har skjedd, det eneste du kan gjøre noe med er hvordan du forholder deg til det, fremtiden skaper du selv. Lev i nuet samtidig som du gjør fremtiden lys.

Personlig gleder jeg meg til å følge brukere som skal prøve seg på Paleochallenge i januar, jeg har også flere som skal intensivere jakten på en god livsstil etter julen som jeg gleder meg til å følge opp. Jeg skal fortsette å studere Psykisk Helsearbeid, samtidig som jeg snuser litt på kognitiv terapi og selvfølgelig litt faglig oppdatering innen kosthold og trening. Jeg har flere bøker og artikler i hodet som må ut, så en del skriving må til i det nye året, samtidig som trening og nye personlige rekorder og mål innen det skal nås. Jeg har en sønn som blir hele 4 år i 2015, det krever også oppfølging. Reising, tja, man har jo snust litt på flybilletter til Tanzania og Zanzibar, men man får se hva som skjer.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har noen planer og mål å nå i 2015 du vil dele!

Latest-Happy-New-Year-2015-Wallpaper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.