Dessert, Diabetikermat, Kosthold, Mat, mellommåltid, Sunnere hverdagsvalg

Cottagecheese-krem med sukkerfri topping.

3 1/2 åringen min har blitt veldig opptatt av film, ikke bare selve filmen men “hele pakken”, det vil si at vi setter oss ned, tenner litt lys, og har noe godt å spise til. Selvfølgelig er det greit å spise lørdagsgodt når det er lørdag, men når lillemann etterspør filmgodt midt i uken kan det være greit å finne på noe sunnere (som fortsatt smaker godt).

IMG_7804

Du kjører rett og slett bare en boks cottagecheese i en kjøkkenmaskin eller moser den med en stavmikser med litt melk, tilsetter sukrin/sukrin gold og kakaopulver. Grunnen til at jeg ikke skriver mengder er fordi at du bør smake til både søtningsgraden og kakaoen selv, det er så individuelt hva folk liker!

Toppingen er sukkerfri Atkins “m” erstatning.

IMG_7802

Det falt i smak hos både store og små og var en godkjent filmkos.

2 thoughts on “Cottagecheese-krem med sukkerfri topping.”

  1. Dette så godt ut!

    Jeg har brukt denne her som mellommåltid i mange år; cottage cheese, kakao og søtning. Jeg har den fra en gammel diettbok hvor det ble brukt kremost (tror jeg), istedenfor cottage cheese. Nå har jeg imidlertid ikke prøvd denne på lenge, da jeg reagerer på laktose. Har ikke turt å teste cottage cheese, men kjenner at jeg savner denne sjokoladekremen som mellommåltid til en god kopp kaffe, og kanskje tør jeg prøve :0)

    1. Jeg tenkte det var en fin måte å få i sønnen min et sunt mellommåltid, etter at det har vært helg blir det spurt om både det ene og det andre som kos til barne-tv og film :o) Cottage cheese har ikke så mye laktose, men det spørs jo hvor mye du tåler… Prøv deg frem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.