Pavlova i gull!

Ser mange ser etter sukkerfri pavlova nå det nærmer seg 17. mai, jeg har valgt å kalle min gull-pavlova! Dette er fordi at når man bruker sukrinmelis blir bunnen lysebrun, eller gull hvis man ser litt nærmere etter!

IMG_9143

Til bunnen trenger du:

Stivpisk hvittene og smak til med melisen og ha i bittelite salt, akkurat som du ville en vanlig bunn. Bre massen utover en bakeplate å ha i en forvarmet ovn, 120 grader på varmluft i 50 minutter. Åpne ovnsdøren på gløtt og la bunnen stå på ettervarming en halvtime.

IMG_9137

Til fyllet trenger du:

  • Kremfløte som du pisker med litt sukrinmelis og vaniljepulver.
  • Vaniljekrem
  • Bær

Vaniljekremen lager du slik:

  • 4 eggeplommer
  • 1 ss maisenna
  • 5 dl melk
  • noen ss sukrin +
  • vaniljepulver

Eggeplommer vispes jevnt i en kjele med maisenna, så varmer du det forsiktig opp sammen med resten av ingrediensene under omrøring. Smak til med sukrinen ettersom hvor søtt du vil ha det. Så fort det kommer små bobler (vent 3-4 sekunder) tar du det av platen og heller over i en bolle som du setter til kjøling.

Avkjøl alt og pynt!
IMG_9139

Husk at den ikke blir helt lik en vanlig pavlova, men den blir utrolig god!

Advertisements

2 thoughts on “Pavlova i gull!

  1. Pingback: Sukkerfri marengstårn med vaniljekrem og bær. | Velkommen til en sunn og frisk livsstil med trening, mat og vin.

  2. Pingback: Årets sukkerfri pavlova! | Velkommen til en sunn og frisk livsstil med trening, mat og vin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s