Drinker, Fredagscocktail, Musserende, Vin

Fredagscocktail: Singapore Spring.

Kjøpt inn musserende vin til 17. mai? Da kan du lage denne cocktailen i kveld å kjøpe inn en ny i morgen, denne versjonen av Singapore Sling er boblende god! Jeg kreerte den da jeg hadde en rest av en intetsigende spumante i kjøleskapet og både hadde lyst på en cocktail og kvitte meg med den musserende vinen.

IMG_8592

Du trenger:

3 cl gin
1 cl kirsebærlikær
½ cl Cointreau
½ cl cognac
4 cl ananasjuice
En dæsj tørr vermouth
To dæsjer grenadine
1 cl friskpresset limejuice

Rist alle ingrediensene i en shaker og hell i et høyt glass (jeg brukte et litt for stort glass) og topp med musserende vin. Fra Sling til Spring!

IMG_8593

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.