Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat

Pinselunsj 2015: Spansk.

Da det ble to “lørdager” i pinsehelgen lagde jeg to luksuslunsjer med to tema: spansk og italiensk. Tenkte jeg skulle dele de med dere til inspirasjon, her er den spanske:

IMG_9388

Det man må fokusere på er gode råvarer, har man 3-4 kvalitetsskinker/pølser, hjemmelagd aioli og godt brød er man godt på vei!
IMG_9390

Siden temaet er spansk er en manchego ost på sin plass!

IMG_9391

Så kan man kaste på det man føler for, spanske kjøttboller, asparges eller chili (med ostefyll) med bacon, ovnsbakt paprika, oliven, nøtter osv.

IMG_9387

Siden jeg bruker lavkarbobrød så blir hele kalaset veldig karbohydratvennlig også!

IMG_9382

Vintips til maten? Sjekk vinhøna.com!

 

2 thoughts on “Pinselunsj 2015: Spansk.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.