Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lunsj, Mat

Pinselunsj 2015: Italiensk.

Som jeg skrev på fredag lagde jeg to luksuslunsjer i pinsehelgen, en italiensk og en spansk, her er den italienske! (Begge disse lunsjene er tilnærmet lavkarbo og begge er glutenfri)

IMG_9420

Som med den spanske lunsjen så er det viktig med gode råvarer, invester i italienske kvalitetsskinker og pølser, lag hjemmelagd pesto og kjøp gode tomater og gjerne mozzarella av bøffelmelk.

IMG_9417

Drinker før maten mens kokken fotograferer og justerer med opptil flere kameraer kan være lurt, en med alkohol (Negroni Sbagliato) og en uten (bær-smoothie) når noen av gjestene er barn eller folk som skal kjøre bil.

IMG_9418

Hvit bønnesalat lager du enkelt med hvite bønner, rødløk, olivenolje, fersk basilikum, soltørkede tomater og hakket italiensk pølse.

IMG_9423

Jeg bruker samme lavkarbobrød som på den spanske lunsjen, tilsett gjerne pizzakrydder i deigen før steking så blir det mer autentisk. Jeg serverte også italienske kjøttboller og aubergineruller med mascarpone! For å lese om Ferrari Brut, vinen jeg serverte til, går du til vinhona.com.

1 thought on “Pinselunsj 2015: Italiensk.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.