Italia, Lunsj, Mat, mellommåltid, Middag, Musserende, Vin, Vin-Onsdag

Vin-Onsdag: Utradisjonell Prosecco med tradisjonelt tilbehør!

God Onsdag! Ukens vin er en prosecco jeg smakte i mai, en smule utradisjonell sådan noe jeg syns er spennende!  Anna Spinato Prosecco Brut fra Treviso:

IMG_9236

Aromaen ligger høyt i glasset på denne proseccoen, den har en litt søtlig aroma av fersken, honning og  et hint av sukkertøy og lime. Smaken er mer syrlig enn man skulle tro på lukten, det gjør den velbalansert. Den klarer nesten 5 på Tennfjords «pumpetest», dette er et kvalitetstegn! Vinen er ikke syrlig men har rett å slett en fruktig og naturlig smak av sitron, dette syns jeg er spesielt men veldig forfriskende og godt. Den har flere lag med smak og man finner både mandler og epler i tillegg til den nevnte sitronen.

En litt utradisjonell prosecco som er ekstremt prisgunstig til 120 kroner (jeg kunne godt gitt minst en 50-lapp til for denne), den finnes også i magnum  og rosè, noe som skal testes i sommer!

IMG_9242

Jeg serverte en italiensk salat til:

IMG_9237

Dette er noe av det beste jeg vet; her har jeg brukt en hel bøffelmozzarella og en halv kumozzarella (prøv forskjellen…), italiensk salami og spekeskinke, søte tomater og basilikum. Så enkelt og så godt!

IMG_9239

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.