Dessert, Frankrike, Mat, Musserende, Vin

Sukkerfri champagne-panna cotta

Noen som ble inspirert av champagnetrøflene jeg lagde i går? Her er en ny luksusversjon av en dessertoppskrift i tilfelle du sparte litt av champagnen…

IMG_9645

Legg to gelatinplater i vann (eller champagne), mens du koker opp 1 1/2 dl fløte (du kan bruke lettfløte), 2 ss sukrin gold, og litt vanilje pulver / frø fra vaniljestang. Når det er varmt så tar du det av platen, rører inn gelatinen og lar det avkjøle noen minutter før du har i 0,75 dl champagne og heller i former. Avkjøl minst 3 timer før servering.

IMG_9638

Jordbær og hvit sjokolade passer perfekt til panna cottaen!

IMG_9644

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.