Lunsj, Mat, mellommåltid

Plukkmat.

Jeg liker det svenske ordet “plockmat”, det er på en måte et forsvensket ord for tapas, hvorfor ikke bruke det samme i Norge? Jeg liker ikke å kalle en tallerken med norske, spanske og italienske råvarer tapas (her snakker vi nasjonalitets-OCD), da er det bedre å kalle det plukkmat.

IMG_9884

Dette er min plukkmat til kvelds, leverpostei, serrano, Philadelphia, spekepølser og skinke, manchego, agurk, oliven og hjemmelagd- og kjøpe kjeks. (Jeg lagde kjeks på mandelmel før jeg kom på at besøket ikke tåler mandler, da måtte jeg dra frem en ferdigpakke med kjeks i tillegg)

IMG_9887

Ypperlig mat å sitte å plukke i til en god tv-serie før det er natta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.