Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Paleo

Beer Can Bacon Burger.

Et norsk ord for kreasjonen jeg skal presentere dere for i dag må være Innbakt Ølboks Burger, denne kan imponere den mest erfarne grillmesteren i sommer, for ja – den kan grilles!

IMG_9768

Som med mange av oppskriftene mine så kan man ikke være redd for rødt kjøtt når man skal spise denne…

Til 2 personer trenger du:

  • 1 pakke karbonadedeig
  • 1-2 pakker bacon
  • “fyll” i form av løk, paprika,  evt. annet du vil fylle den med.
  • Ost (gjerne cheddar eller en ost som er smaksrik)

IMG_9759

Del karbonadedeigen i to og lag to boller som du setter en ølboks nedi (eller andre bokser som jeg har gjort) og pakker kjøttet rundt.

IMG_9762

Pakk bacon rundt!

IMG_9764

Så har du fyllet du har valgt i hullet.

IMG_9765

Osten på toppen “forselger” den innbakte burgeren.

IMG_9766

Stek i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter (her må man følge med) eller på grillen i ca 1 time. Det er dessverre ikke en enkel fasit på steketid her da temperaturen varierer på grillen, men igjen: følg med.

IMG_9767

Nydelige innbakte ølboks burgere.

IMG_9770

Server gjerne med salat og søtpotetfries!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.