Lunsj, Mat, Middag

Lun chevresalat.

Etter tips fra Christer Berens måtte jeg prøve å lage en lun chevresalat, det skulle visst være ypperlig til sommerens rosèvin! Jeg har selvfølgelig “sunnifisert” oppskriften og brukt lavkarbobrød fra Funksjonell Mat for å gjøre den mer blodsukkervennlig.

IMG_0251

Stek asparges i olivenolje og salt, skjær brød i passende biter og stek noen minutter i stekeovn med en skive chevre på hver til osten smelter og kombiner alt i en salat med valnøtter, jordbær og ruccola.

IMG_0252

Hell gjerne over litt balsamico, sitronjuice og olivenolje for en god finish! Dette er en sunn lunsj eller middagsrett som er lav på karbohydrater og med mye sunt fett og proteiner med feriefølelse!

IMG_0253

Vedrørende vintips til så søker du bare på “rosèvin” på http://www.vinhona.com!

1 thought on “Lun chevresalat.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.