Blogg, Forbrukerprodukter, Iherb, Ukens tilbud, Vitaminer og mineraler

Spesialtilbud hos Iherb!

Denne uken har Iherb slått til med flere gode tilbud, blant annet har de VIP rabatt til alle som handler hos dem i August! Det vil si at alle som handler over 40$ automatisk får 5% rabatt, det er det som er mest aktuelt for oss i Norge siden det blir en del ekstrakostnader om man handler over 350 kroner (inkludert frakt).

VIPDiscount-Sm1

De har satt ned prisene hos Now Foods og Doctor`s Best, og det er faktisk de to merkene jeg bruker når det gjelder vitaminer og mineraler! (Kanskje de har sett at jeg har klagd på dårlige tilbud i det siste? ;-))Det passer jo bra når jeg likevel skal fylle på vitamin og mineralbeholdningen til vinters.

magn

Magnesium for eksempel, viktig for alle men spesielt nyttig om du sliter med kramper i beina og trener en del! Jeg tar magnesium hver kveld.

Med tanke på den dårlige sommeren i Norge bør de fleste tenke på D-vitamin i vinter, Iherb selger D-vitaminer som har en relativt høy dose i forhold til det som er lov her, så om du vil bestille det er det en evt. risk du må vurdere selv, det er for øvrig ikke farlig å ta dosene som selges.

Now Foods selger ikke bare vitaminer, de selger også utrolig mye annet, fra chiafrø og nøtter til shampoo og tørket frukt! Anbefaler å titte litt på varene deres, jeg skal blant annet bestille denne snacksen med nøtter og tørkede bær:

cran

Ellers så har de 20% avslag på Simply Organic krydder, anbefaler både det italienske krydderet og tacoversjonen uten salt og sukker!

italian

Trenger du energibarer/snacks så har Health Warrior salg på barene sine nå, de inneholder bare 100 kalorier per bar samt 1000mg omega 3, noe som er viktig å få i seg!

Health-Warrior-Chia-Bar-Boxes

Sjekk også ut Trial Pricing kategorien, der er det ofte noen godbiter å prøve til en billig penge, husk å bruke koden UGE339 om du er ny på Iherb, da får du rabatt.

Legg gjerne igjen en kommentar om du har Iherbtips!

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..