Bakst, Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat, Må det være så avansert?, mellommåltid, Middag, Sunnere hverdagsvalg

Smakfull og sunn Foccacia.

Jeg digger brødmiksene til Funksjonell Mat, det høres sikkert ut som et reklameinnlegg men det er det ikke, det er en grunn til at jeg både forhandler produktene selv og anbefaler de på det sterkeste. Etter at jeg begynte å bruke de har jeg ikke en grunn til å savne brød! Hver gang jeg skal lage en lunsj hvor det er godt med brød serverer jeg en av miksene i en eller annen form, for eksempel som en Foccacia!

IMG_0528

Her har jeg fulgt oppskriften, tilsatt soltørket tomat, italienske krydder og toppet med ost, helt nydelig å dyppe i hjemmelagd aioli…

IMG_0535

“Du kan vel unne deg brød en gang i blant?” “Brød er da ikke så usunt, bare ta en grov variant!” osv. Høres det kjent ut? Vel for meg så er det sjelden verd det å bruke vanlig brød, den ene gangen i året jeg gjør det blir jeg påmint hvorfor jeg ikke gjør det. Det er rett å slett ikke verd å gå med vondt og ubehag i flere dager etter når man kan velge ett brød som ikke gir ubehag i det hele tatt!

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hatt kunder og klienter som har sagt at de ikke blir mette, får ubehag og egentlig ikke er så glad i vanlig brød, men som likevel spiser det fordi det er en vane… På tide å forandre vaner, jeg angrer ikke et sekund!

IMG_0522

Med sunt fett i form av kjøtt og ost, fargerike grønnsaker og nydelig lavkarbo-foccacia så er det ingen som kommer til å savne verken kneipbrød, landbrød eller olivenbrød på bordet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.