Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Frokost, Kosthold, Lunsj, Mat, Må det være så avansert?, mellommåltid

Ovnsbakt omelett.

Syns du det er vanskelig å lage omelett? Blir det eggerøre? Det sliter jeg med, her snakker vi tålmodighet som en 4-åring i kø på tusenfryd. Da kan jeg fortelle at ovnsbakt omelett er like godt og null stress å lage!

IMG_0615

Du tar en form, for eksempel en brødform, legger i papir, heller i 3-4-5 egg, etter størrelse og appetitt, fyller med ønsket fyll, jeg har brukt avokado og salami, topper med ost og krydder og steker på 200 grader til det ikke skvalper mer når du dytter på formen. Voila!

IMG_0617

Server på salat for å gjøre den mer delikat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.