Bakst, Cøliaki, Dietter, Kosthold, Mat

Kirsebærkake!

Søndag og bakedag! Her skal du få enda en versjon/måte å bruke den geniale kakemiksen til Funksjonell Mat, nemlig gluten- og sukkerfri kirsebærkake!

IMG_1069

Jeg hadde en hel haug med kirsebær til overs etter at jeg hadde lagd kirsebærlikør og fant ut at jeg skulle ha de i kake, det at de har ligget i sprit gjør bare at de har en spennende tvist, bare tilsett litt ekstra sukrin så det ikke blir bittert.

IMG_1071

Som vanlig følger jeg oppskriften bortsett fra at jeg erstatter 1 dl olje med 1 del kesam og sparer i overkant 800 kalorier, jeg tilsetter ofte også litt ekstra sukrin gold og vaniljepulver.

IMG_1072

Bon appetitt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.