Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Må det være så avansert?, Middag

Helstekt indrefilet av svin.

Her kommer litt inspirasjon til hva du kan lage med indrefilet av svin om du skulle ha lyst på det, lavkarbo og høyt på proteiner som de fleste oppskriftene på denne bloggen, dette er også et magert kjøtt for de som er interessert i det. Her har jeg stekt indrefilet med smørsjy og en rømme/skjørost kombinasjon til.

IMG_1350

Du bruner indrefileten i pannen før du setter et termometer i den tykkeste delen og steker den på 200 grader til en kjernetemperatur på ca. 76 grader.

Imens steker du ut pannen med litt smør og hvitvin og blander rømme, skjørost og krydder. Smørsjyen heller du over fileten ved servering og rømme/skjørosten serverer du på siden. En nydelig kombinasjon!

IMG_1354

Hvis du vil et knakande godt vintips til så søker du på `Casamatta` på Vinhona.com, det er en ypperlig vin til svin som også er meget prisgunstig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.