Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Middag, Paleo

Årets fårikål!

…Lages i Crockpot!

IMG_1425

Crockpoten er en de kjøkkentingene jeg har som jeg liker best, du slenger oppi det du liker, setter timeren på ønsket antall timer og når du kommer tilbake er maten langtidskokt og deilig!

IMG_1426

Det ble 6 timer på årets fårikål, pluss nesten en time på oppvarming.

IMG_1427

Så er det det store spørsmålet som kommer hvert år da, hva drikker man til fårikål? Valgene er mange, man kan drikke Farris, øl, akevitt osv. Jeg mener at man bør feire Norges nasjonalrett med champagne hvert fall en gang i løpet av høsten!

IMG_1448

Bobler gjør seg spesielt godt til fet mat, det rensker munnhulen og gjør matopplevelsen bedre. Marcel Pierre Brut er en rimelig og veldig god champagne til prisen, den har alle de gode egenskapene og smakene du trenger til en fårikålmiddag!

IMG_1465

Fårikål ser ikke spesielt pent ut estetisk, men jammen smaker det godt! God fårikålhøst!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.