Høytider, Jul, Kosthold, Lunsj, Mat, mellommåltid, Sunnere hverdagsvalg

Lompe med røkelaks og sitronrømmekrem.

Da var vi allerede i November, tenk det! På tide å tenke litt på hva man skal servere frem mot jul, det er lurt å ligge litt foran for å unngå stress! Jeg kreerte denne ganske sunne juletapasen her om dagen og den skal definitivt gjentas mot jul:

IMG_1799

Dette er speltlomper som er stekt sprø i ovnen, toppet med røkelaks, sitronrømmekrem og pinjekjerner, utrolig godt! Sitronrømmen lager du slik:

IMG_1789 IMG_1796

Visp seterrømme til den får konsistens som vanlig vispet krem og smak til med sitron og sitronskall (ca 1 sitron til en boks rømme) og salt og pepper! Enkelt og godt!

IMG_1801

Også husk å slapp av nå mot førjulstiden da, julen kommer uansett om du ikke har bakt ørten kakeslag og vasket hver eneste krik og krok av huset! Førjulstiden skal være koselig!

IMG_1813

Trenger du vintips? Gå til http://www.vinhona.com, denne retten passer perfekt med champagne…

Advertisements

1 thought on “Lompe med røkelaks og sitronrømmekrem.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.