Bakst, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Jul, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Sunnere hverdagsvalg

Valnøttmarsipan.

Det nærmer seg desember og jul med stormskritt, på tide og teste noen sukkerfrie marsipaner! Her har jeg lagd en valnøttmarsipan jeg ble veldig fornøyd med! (Jeg ble inspirert av marsipanoppskriften jeg fant på Funksjonell Mat)

IMG_1065

Du trenger:

Kjør valnøttene i en kjøkkenmaskin slik at de blir finmalt, så tilsetter du eggehviten og litt vaniljepulver. Grunnen til at jeg ikke har skrevet mengde på mandlene og sukrinmelisen er fordi at dette er noe du må smake/kjenne til! Tilsett litt og litt og bland til deigen slipper kanten, husk og smak slik at det blir riktig søtningsgrad for deg. Sett i kjøleskapet en time før du triller til kuler.

IMG_1064

Dekk gjerne med sukkerfri sjokolade, da blir de enda bedre! Disse delikatessene er sukkerfrie og fulle av proteiner fra mandler og sunt fett fra valnøtter.

IMG_1060

Ha en god førjulstid, husk å kos deg i prosessen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.