Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Høytider, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat, Middag, Valentines Dag

Sunn meny.

Mange tror at hvis man skal kose seg skikkelig, feire noe, lage noe godt osv. så må man lage noe usunt, det er bare tull… Her er menyen jeg hadde på valentines day / morsdag:

Champagnebrunsj:

collage

Her er det bare å lesse på med (sunne) godsaker, røkelaks og reker med rømme og majones, frukt/bærfat, egg, bacon, diverse påleggsgrønnsaker, lavkarbobrød fra funksjonell mat, salami, brie, tomat og mozarella med olivenolje… Det meste er veldig lavt på karbohydrater.

Middag:

IMG_2827

Biff med Chateaubriand saus, smørstekt persillerot, tomat og pastinakkchips.

Dessert:

IMG_2831

Sukkerfri og seig Brownies med bær og råkrem.

En fabelaktig dag matmessig, mat som er lav på karbohydrater sukker- og glutenfritt trenger IKKE å være kjedelig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.