Diabetikermat, Dietter, I media, Kosthold, Sunnere hverdagsvalg

Ny skyr fra Q-meieriene!

Det er tid for nye produkter på butikkene som hver februar, blant de som er interessante er disse to sukkerfri skyrvariantene:

IMG_2857

Ingen av de er spesielt imponerende i verken smak eller konsistens dessverre, men jeg syns det er bra at det kommer flere varianter. Det har også kommet flere varianter med sukker, de er ikke jeg interessert i og jeg syns egentlig at det er unødvendig.

Jeg som mange andre drar til Sverige for å hamstre sukkerfri kvarg, svenskene har jo satset stort på det og tjener ganske mange norske kroner på at det norske markedet ikke følger etter. Skyr er jo ikke helt det samme, det inneholder for eksempel mer karbohydrater enn den svenske kvargen. Kvargen kommer også i veldig mange gode varianter, blant annet nougat og kokos samt forskjellige størrelser, ikke minst er det halve prisen i forhold til her hjemme, så her bør tine og Q-meieriene følge etter.

Andre nyheter som er i butikken er sukkerfri nugatti, jeg så næringsinnholdet på nett og kunne konstantere med at den inneholdt like mye karbohydrater som nugatti max, noe jeg syns er litt merkelig, men jeg regner med at jeg kommer til å kjøpe en boks for å smake, jeg har uansett en mann og barn som sikkert vil ha en skive eller to med pålegget i helgene.

Tips gjerne om du har sett andre sunne nyheter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.