Bakst, Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Mat

Bakesøndag!

På søndager liker jeg  å forberede meg på uken som kommer, både mentalt og praktisk. Det vil si koke egg, planlegge middager og ikke minst bake! Det går ofte i knekkebrød, men også i brød og rundstykker. Da er det utrolig praktisk med brødmiksene fra Funksjonell Mat, de anbefaler jeg alle kundene mine!

IMG_2916

Miksen blandes kun med vann og en skive av brødet har kun 1 gram karbohydrat og 58 kalorier, men hele 8,5 gram kostfiber.  Dette er 36% mindre kalorier, 94% mindre karbohydrater og over 4 ganger så mye fiber som i vanlig grovbrød.

Ikke minst kan man variere hva man lager av miksen i det uendelige, hamburgerbrød, pølsebrød, scones…

IMG_2917

Hvis dere ser brød på noen av matbildene mine er det garantert dette, jeg bruker ikke annet!

 

1 thought on “Bakesøndag!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.