Bakst, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Må det være så avansert?, Påske

Årets påskekake!

Årets påskekake smaker deilig av sitrus, er utrolig enkel å lage samt sukkerfri og sunn! Et skikkelig påskeegg med andre ord. Jeg har (som jeg ofte gjør) gått for en veldig enkel variant ved å bruke kakemiksen til Funksjonell Mat og gjort min egen tvist.

IMG_3133

Følg oppskriften på pakken med unntak av dette: oljen som skal tilsettes byttes ut med mager kesam og sitrus saft, tilsett gjerne også revet appelsinskall for ekstra dybde i smaken.

IMG_3121

Glasuren lager du med en pakke Philadelphia som du blander med 2 dl pisket krem, sukrinmelis og appelsin/ sitrondråper.

IMG_3120

Pynt med appelsin og andre ting du liker!

IMG_3128

Den enkleste og beste påskekaken jeg kan tenke meg hvertfall, her falt den i smak hos store og små, til og med pensjonister som helt vil ha kaker med sukker!

(PS, denne er glutenfri om du har noen i familien med cøliaki)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.