Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Middag, Paleo

Enkel helstekt kylling.

Helstekt kylling er noe jeg sjelden spiser, det er egentlig dumt, det er jo så godt! Dagens kyllingrett er lavkarbo og glutenfri, ikke minst veldig god!

IMG_3016

Her har jeg stekt kyllingen litt i smør i pannen før jeg har fylt den med sitron, urter og mer smør (både inni skroget og under skinnet), før jeg har stekt den i ovnen til brystet hadde en kjernetemperatur på 68 grader. Husk å la den hvile minst 10 minutter etter steking for best resultat.

Jeg har servert kål og asparges som jeg har gitt et lett oppkok for så å steke litt i smør og hvitløk samt en smørsaus.

IMG_3019

Del kyllingen i to, legg på tilbehør og server! En lett og smakfull rett.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.