Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Middag, Paleo

Thailandsk biffsalat og rosèvin.

I går skrev jeg om det lille jobboppdraget jeg hadde fått i forhold til de nye Monsoon Valley vinene som nå er tilgjengelig i Norge, jeg fikk to hvite, to rosè og to røde viner. I dag vil jeg vise dere hva slags mat jeg lagde til rosèvinen, jeg lagde en sunn og god thailandsk biffsalat som jeg er veldig glad i.

Men før vinsmaking og middag lagde jeg en liten aperitiff:

IMG_3767

Dette er thailandske mojitoer (Bytt mynteblader med thaibasilikum og bruk gjerne en thailandsk rom), broadbeans (populær thailandsk snack kjøpt i Thailand), pomelo, cashewnøtter med thailandske krydder (kjøpt i Thailand) og mandler og pekannøtter.

Så til hovedretten:

IMG_3774

Jeg stekte biffstrimler med løk, hvitløk og chili, tilsatte litt soyasaus og asiatiske krydder og danderte det enkelt oppå salatblanding og toppet det med koriander og vårløk. Enkelt ikke sant?

IMG_3771

Maten er både smaksrik, lav på karbohydrater og høy på proteiner!

Litt notater om vinen (les fullstendige notater på http://www.vinhona.com); Begge er krydrede, komplekse og fruktige. De passer perfekt til krydret og sterk asiatisk mat. De går også godt som terrasseviner. Anbefales!

 

Produktene er tilsendt

1 thought on “Thailandsk biffsalat og rosèvin.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.