Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Middag, Paleo

Meatza, det ultimate kjøttmåltidet!

…Spesielt om du skal trene styrke på “tom” mage morgenen etter! Det er en grunn til at søndag er delvis fast meatza-dag her i huset, på mandager er det tung styrketrening på bein som gjelder og da er det godt med skikkelig mat i magen fra kvelden før!

IMG_3700

Fremgangsmåten på meatza er egentlig enkel, du tar to pakker karbonadedeig, blander med 2 ss fiberhusk (kan sløyfes) og krydder og blander godt. Dette moser du utover et bakepapir på en stekeplate som en vanlig pizzadeig, så steker du det på 180 grader i ca 15 minutter.

Så har du på ditt vanlige pizzafyll, for eksempel løk, ost, tomat og salami.

IMG_3702

Masse muskelbyggende proteiner, fett og veldig lite karbohydrater, dette er også et godt alternativ for de med glutenallergi! Den blir paleo om du kutter ut melkeprodukter! Dette er min perfekte søndagspizza!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.