Lavkarbo tapastallerken.

Jeg spiser masse tapas, både tradisjonell spansk tapas med kun spanske råvarer (som dagens tallerken) og med oster, skinker osv. fra forskjellige land og områder. Det er et godt tips å “tage hva man have” i kjøleskapet, kaste det sammen og kalle det tapas.

Her har jeg handlet inn slik at det er gjennomgående spansk:

IMG_4137

Serranoskinke, spansk geitost, manchego og chorizo, jeg har også “spritet” opp tallerkenen med fersk fiken, de trenger du ikke å spise om du har et stramt karbohydratbudsjett.

IMG_4139

Dette pluss noen gode serier/ en god film og jeg er i himmelen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s