Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Middag

Biff med soppstuing og persillerotchips.

Jeg spiser en del biff og tilbehøret varierer selvfølgelig en del, akkurat nå er favorittilbehøret mitt persillerotchips!

IMG_4053

De lager du enkelt ved å skjære tynne skiver persillerot, marinere noen minutter i olivenolje og steke i stekeovnen på varmluft til de blir sprø! Soppstuingen har lagd enkelt på denne måten: stek sopp i biter med løk og hvitløk, ha i creme fraiche og krydder og kok litt til det blir tykkere. Anbefaler å kjøpe Arla Karl Johan Svamp Creme Fraiche til formålet om du er over grensen til Sverige på handel.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.