Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, I media, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat, Sunnere hverdagsvalg

Grillsesongen og kalkunspyd!

…Har vart en stund nå og man kan lese i forskjellige aviser “hvordan man holder vekten”, “unngår å legge på seg” av denne fæle grillmaten…. I dag vil jeg slå et slag for grillmaten, pølsene, kjøttet og grønnsakene man putter på varmen i godt lag. For det er ikke det du griller du legger på deg av, det er tilbehøret!

Prøv å spis deg tykk på kun kjøtt og grønnsaker, klarer du det så er du en sensasjon! Det er nemlig pølsebrødet, potetsalaten, ølen og alt det andre du serverer til som inneholder masse karbohydrater, sukker og tilsetningsstoffer som ikke er bra for kroppen.

Kjøtt og grønnsaker er det vi mennesker er bygd for å spise, tenk litt på det neste gang dere skal grille, les litt på innholdsfortegnelsen på det du kjøper og du er allerede lagt kommet! Og med det så vil jeg dele min lunsjtallerken, sunn og god som rakkern selv om den går under betegnelsen grillmat!

IMG_4527

Grillede kalkunspyd på en seng av salat, sopp og fetaost, toppet med parmesan.

IMG_4523

Dette er så sunt som det får blitt, bortsett fra om man kastet på noen egg. Men de spiste jeg til frokost. God mandag og grillsesong folkens!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.