Mat, Middag

Spagetti med pistasjpesto!

Det er ikke så ofte jeg spiser spagetti, men når jeg gjør det nytes det! Jeg har et godt tips om dere får tak i eller vil lage pistasjpesto, jeg kjøpte på Sicilia i sommer, med pistasjnøtter fra Etna som er kåret til de mest vitamin- og mineralrike pistasjnøttene i hele verden. Men lagd her hjemme vil også gi en nydelig pesto bare så det er sagt!

IMG_5594

Lag den spagettien du vil, med det tilbehøret du ønsker (jeg har valgt entrecote med hvitløk) og mens spagettien står å renner av blander du pistasjpesto og ferskost, snøfrisk/philadelphia eller lignende. Du må selv smake til blandingen ettersom hvor mye pistasjsmak du vil ha. Rør så inn i spagettien og server, utrolig godt!

IMG_5729

Anbefales! Anbefaler også butikken Enoteca Regionale Di Sicilia om du skulle befinne deg i Catania, den ligger meget sentralt og hun som driver den er fantastisk hyggelig, jeg ble påspandert smaker av det meste hun hadde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.