Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lunsj, Mat, mellommåltid

Bakt brie med bacon.

Hvis dette ikke er den perfekte comfortfooden på en søndag så vet ikke jeg;

img_6814

Bakt brie med bacon, nøtter, honning og kjeks.

Du trenger:

  • 1 brie ost
  • 1 pakke bacon
  • nøtter av eget ønske
  • honning eller fibersirup
  • kjeks/knekkebrød (de på bildet er glutenfrie ostekjeks fra M&S i Oslo)

img_6807

Sett ovnen på 200 grader (gjerne varmluft) og legg baconstripene i en stjerne på denne måten og pakk inn osten.

img_6808

Stek så til baconet blir stekt og litt sprøtt utenpå.

img_6810

Så er det viktig å ikke gjøre som meg: å være så sulten at du skjærer i den med en gang! La den ligge en stund så osten får satt seg. Imens kan d for eksempel hakke nøtter, finne kjeks/knekkebrød og honning/sirup, tenne telys, finne frem det du skal se på tv`n osv.

img_6817

Selv om osten fløt litt mer utover enn den skulle ble det helt nydelig på smak, anbefales på det sterkeste som kosemat!

2 thoughts on “Bakt brie med bacon.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.