Bakst, Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Mat

Sukkerfri sjokoladecookies med pekannøtter.

Husker dere kjeksene jeg lagde i oktober, Seige, sukker- og glutenfri sjokoladekjeks? Hvis dere ikke har prøvd de – gjør det, de er nydelige!

Vel nå har jeg lagd de med pekannøtter, og det ble helt fantastisk!

img_6538

Her er oppskriften:

Ingredienser

150 g meierismør
130 g FiberSirup Clear
60 g FiberSirup Gold
1 ts vaniljepulver
70 g Kokosmel
50 g sesammel
1/2 ts natron
1  stk Sukrinsjokolade
1 neve hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

Miks smør, FiberSirup og vaniljepulver med en håndmikser til det blir kremete og mykt. Hakk sjokoladen i små biter, og bland den sammen med alle de tørre ingrediensene. Visp det tørre inn i smørblandingen, og bland alt godt sammen. Lag små, flate klatter på et bakepapirkledd stekebrett. Ha litt avstand mellom dem, da de vil flyte utover under steking.

Stek på 175 grader i øverste del av ovnen i 8-10 min. Kjeksene skal bli lett gylne i fargen. Avkjøl dem på brettet før de legges over på rist. Oppbevares i tett boks for å beholde den seige konsistensen.

Oppskriften kan også lages med kun én av FiberSirup-variantene. Bare Gold vil gi en enda søtere smak på kjeksene, og bare Clear vil gjøre at de blir litt mindre søte. Bruk ca.190 g FiberSirup totalt.

img_6540

Anbefales!

Advertisements

1 thought on “Sukkerfri sjokoladecookies med pekannøtter.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.