Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat, Middag

Chevresalat med prosciutto og valnøtter.

Hva med en deilig salat nå før all julematen? En som er glutenfri, lav på karbohydrater og har mye proteiner og sunt fett!

img_7025

Til 2:

En pakke chevre (her i huset bruker vi en pakke chevre per pers, men vi er ganske osteglupske)

Valnøtter

1 pakke ferdigsalat

Valnøttolje (evt. olivenolje)

Prosciutto eller annen spekeskinke

Stek noen skiver av skinken i ovnen til de blir sprø, 200 grader i 5-10 minutter (følg med) og skjær osten i skiver mens du venter. Anrett salat, rå skinke og valnøtter på en tallerken, legg på osten, hell over olje og legg de sprø skinkebitene på toppen.

img_7027

Helt nydelig! De sprø skinkebitene er veldig viktig for helhetsinntrykket, det blir fort litt kjedelig konsistens uten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.