Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Jul, Kosthold, Lavkarbo, Mat

Sukkerfri og sunnere “riskrem”.

Da var sesongen for riskrem her igjen, over det ganske land brukes risgrøtrester til store mektige desserter med store mengder karbohydrater i form av ris og sukker.
Hva med å prøve en sunnere versjon? Det blir sikkert nok sukker og karbohydrater i julen likevel! Passer også godt hvis du har diabetikere i familien som må holde seg unna sukker.
Oppskriften finner du her, da hadde jeg riskrem-abstinens og ville erstatte det med noe sunnere.

img_7239

Sunt og godt! Perfekt dessert om du planlegger å fortsette treningen din i julen da den inneholder masse proteiner!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.