Cøliaki, Diabetikermat, Høytider, Jul, Kosthold, kveldsmat, Lavkarbo, Lunsj, Mat, mellommåltid

Norsk tapas.

Norsk tapas eller fingermat er fint å servere i julen, kjøp noen lokale oster og skinker, kast de på et fat og imponer gjestene dine!
img_7095

Her har jeg servert geitost fra Valbjør i Vågå, honning, nøtter og hjemmelagd knekkebrød, reinsdyrpølse fra Nord-Norge og røkelaks fra Vestlandet med rømme og ruccola.

img_7098

Ikke særlig avansert, smaker fantastisk og er sunt! Kindereggfaktor 10 av 10!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.