Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Matprosjekt, Middag

Oppdatert lavkarbo focaccia + tips til 3-retters italiensk.

I starten av måneden la jeg ut en oppskrift på lavkarbo focaccia som var utrolig god, jeg nevnte også at jeg ville oppdatere oppskriften litt på grunn av mandelmelet.
Nå har jeg lagd den igjen og byttet ut 1 dl mandelmel med en dl sesammel, og det ble enda bedre!

img_7749

Oppskriften til focacciaen finner du her. (Husk sesammel i den oppdaterte oppskriften)

img_7746

Dette serverte jeg til forrett; melon med parmaskinke, hjemmelagd pesto, focaccia og tomatsalat.
Til hovedrett serverte jeg en langtidskokt italiensk ragu med 4 typer kjøtt (bacon, ytrefilet, svinekjøttdeig og karbonadedeig).

img_7755

Min kjære fikk spagetti til, mens jeg brukte min geniale spiralizor og spiste squasgetti.

img_7757

Desserten ble selvfølgelig også italiensk, panna cotta hvor jeg byttet ut sukkeret med sukrin+ med bringebærtopping.

img_7762

Verre er det ikke å servere helt fantastisk italiensk mat, lavkarbostyle! Maten er også glutenfri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.