Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat, Middag

Italiensk kyllingfilet.

For en stund siden hadde jeg lyst på italiensk antipasto. Og kyllingfilet. Da måtte jeg bare kombinere det.
Jeg lar bildene tale for seg selv!

img_7798

Kyllingfilet, parmaskinke, bøffelmozzarella, spinat, parmesan og tomater.

img_7794

Kyllingfilet har sprøstekt skinn.

img_7800

Viktig å velge bøffelmozzarella, den er mye bedre enn den lagd på kumelk!

Kjedelig å spise mat med lite karbohydrater? Niks!

 

Advertisements

2 thoughts on “Italiensk kyllingfilet.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.