Cøliaki, Diabetikermat, Kosthold, kveldsmat, Lavkarbo, Lunsj, Mat, mellommåltid

Ovnsbakt camembert.

Ovnsbakt ost må da være den ultimate kosematen, myk, litt salt med litt søtt på toppen…

Du trenger en camembert i treboks, ta av plastikken og skjær av det øverste laget. Sett så i ovnen på 150 grader til den bobler og er gylden (hvis du liker den søt kan du gjerne ringle den med honning før steking).

Server med hjemmelagde lavkarboknekkebrød, valnøtter og sukkerfritt syltetøy, fantastisk godt og ikke så verst sunt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.