Bakst, Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Påske

Sukkerfri påskemarsipan.

Noen som har begynt å tenke på påskegodt enda? Marsipan hører definitivt hjemme i påsken, lager du den sukkerfri er den en proteinrik snack mellom skigåing og kakaodrikking!
Her er årets påskemarsipan.

img_7578

Du trenger:

Bland alt sammen til en god masse, sett den gjerne kaldt litt for å få den litt hardere.
I årets påskemarsipan har jeg brukt appelsindråper, det gir en god “påskete” smak, du kan også tilsette cointreau, cognac eller lignende for å få en litt voksen smak.

img_7577

Lag hvilke som helst former og ha gjerne sjokolade på!

img_7582

Spises med god samvittighet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.