Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Må det være så avansert?, Middag, Paleo, Sunnere hverdagsvalg

Indrefilet av svin.

Jeg kjøper mye mat som er utgått på dato / på tur til å gå ut og jeg har lagt merke til at indrefilet av svin er ofte en vare som går igjen! Er det fordi butikkene tar inn for mye? Eller er det en kombinasjon med at folk kjøper mindre svin?
Det er ingen grunn til å unngå grisekjøtt, med mindre du reagerer på det på noen måte, det er fullt at proteiner og smaker deilig når du tilbereder det riktig!

Dette er en typisk rett jeg kan lage om jeg kjøper en indrefilet av svin, her har jeg svidd den i pannen, etterstekt den i ovnen så den blir perfekt mør og servert med grønnsaker og bearnaisesaus! Supergodt!
Spis mer nøff, så blir du tøff! Dette er bang for the buck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.