17. Mai, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Kosthold, Lavkarbo, Mat

Årets sukkerfri pavlova!

Her er pavlovaen jeg lagde til 17.mai i år, bedre sent enn aldri!

Jeg har brukt min egen pavlova oppskrift, men i år så byttet jeg ut halve sukrinmelisen med sukrin+, noe som gjorde den litt lysere i fargen.

I tillegg til det tradisjonelle fyllet med vaniljekrem og jordbær brukte jeg også brente mandler og mynteblader, det ble utrolig godt! Skikkelig deilig med knasende nøtter og kjølige blader.

Mandlene hakker du og varmer opp i en kjele med sukrin gold til den er flytende, før du heller over kaka, server med krem!
Når du bytter ut sukkeret med sunnere alternativ er kaken såpass sunn at du gjerne må lage den oftere enn bare til 17.mai, variasjonspotensialet er jo også tilnærmet uendelig!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s