Meksikansk tapas.

Jeg legger jo ut bilder av spansk tapas titt og ofte, i dag skal jeg vise dere en meksikansk tapas jeg lagde for en stund siden:

Enkelt, sunt (sånn bortsett fra brennevinet da), og godt! Perfekt for late feriedager!
Dette er altså da en mugge med margarita (7 deler tequila, 4 deler cointreau, 3 deler limejuice), norske jordbær, chilikrydrede nøtter, kjøttboller med tacokrydder, kyllingvinger med chili og chipotle og stekte chili/paprika.

Alt lagd fra bunnen såklart. Disse deilige svidde sakene lager du ved å steke småpaprika og chili på grillelement i ovnen med litt olivenolje på, ha over grovsalt når du skal servere de.

God ferie!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s