Bakst, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Påske, Sunnere hverdagsvalg

Ny sukkerfri marsipan!

Denne nyheten sparer både meg og deg for mye jobb til påske: Ferdiglaget sukkerfri marsipan!

Ingredienser: Mandler (40 %), søtstoff (erythritol, steviolglykosider), isomalto-oligosakkarider, oligofruktose (kostfiber), vann, kaliumsorbat,(konserveringsmiddel).

Per 100 g marsipan kcal protein netto karbohydrat sukker fett kostfiber
SukrinMarsipan 304 8 8 3 20 28
Snitt ordinær 476 8 59 58 22 3

Ganske stor forskjell på sukker og karbohydratinnholdet som dere ser over.

Da har man mer tid til å være kreativ også!

Jeg syns marsipanen var veldig god å jobbe med også, ble ikke klissete verken ved tilsetting av farge eller smak.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.